Hugh Grant, tată pentru a patra oară

136
Hugh Grant, tată pentru a patra oară - hughgrant-1450806787.jpg

Articole recomandate

Actorul britanic Hugh Grant a devenit tată pentru a patra oară miercurea trecută, scrie marți ziarul spaniol ABC, citând publicația suedeză 'Sundsvalls Tidning'.



Este cel de-al doilea copil pe care cineastul de 55 de ani îl are cu actuala sa parteneră de viață, suedeza Anna Eberstein, iar fericita veste a fost dată presei de bunica maternă. 'Pot confirma că am un nou nepot. Este minunat', a spus ea.

Devenit celebru pentru rolul din filmul 'Patru nunți și o Înmormântare', în 1995, Hugh Grant s-a remarcat apoi în numeroase lungmetraje și producții teatrale și a obținut premii prestigioase precum BAFTA și Globul de Aur.

El a avut o relație de lungă durată cu actrița Elisabeth Hurley și mai mare doi copii rezultați dintr-o legătură cu chinezoaica Tinglan Hong. Primul său copil cu Anna Eberstein, alături de care se pare că a ajuns la o stabilitate în plan sentimental, a venit pe lume cu numai trei luni înainte de cel de-al doilea copil al actorului cu Tinglan Hong. Așa se face că într-un interval de numai 15 luni el a devenit tată de două ori cu două partenere diferite.

Hugh Grant s-a mutat recent într-o vilă de aproximativ 818.000 de euro în Suedia, împreună cu Anna, pentru a fi mai aproape de familia acesteia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1135 secunde