Imagini emoționante de la înmormântarea lui Toto Cutugno: Sicriul a ieșit din biserică pe notele melodiei 'L'Italiano'

804
Imagini emoționante de la înmormântarea lui Toto Cutugno: Sicriul a ieșit din biserică pe notele melodiei 'L'Italiano' - cutugnobaraadn-1692896333.jpeg

Articole de la același autor

Cântăreţul şi compozitorul italian Toto Cutugno, care a încetat din viaţă marţi la vârsta de 80 de ani, a fost condus joi pe ultimul drum. Slujba de înmormântare a avut loc la o biserică din Milano, în faţa a sute de persoane care au aplaudat şi fredonat, în semn de omagiu, unele dintre cele mai cunoscute melodii ale artistului, transmite EFE.


Înmormântarea lui Toto Cutugno a avut loc în biserica catolică Santi Nereo e Achilleo din Milano, în prezenţa soţiei Carla, a fiului său Nicola, a nepoţilor şi a altor rude.


La ceremonie au participat de asemenea muzicieni renumiţi precum Gianni Morandi şi Pupo, alături de care Toto Cutugno a urcat pe scenă, în anii '80, la Festivalul de la Sanremo şi cu ocazia altor evenimente.




Sicriul a ieșit din biserică pe notele melodiei "L'Italiano". Cel mai cunoscut cântec al său a fost cântat de toți cei prezenți, în mijlocul unei lansări de baloane.


Sute de persoane au fost prezente la biserică pentru a-și lua rămas bun de la cantautorul din Fosdinovo.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4733 secunde