Incident dramatic la Tripoli

449
Un incident dramatic s-a petrecut în incinta unui hotel din Tripoli, la care erau cazați jurnaliști internaționali, potrivit imaginilor de la CNN. O femeie disperată a intrat în hotel și a început să strige jurnaliștilor că lumea trebuie să știe că ea a fost violată și bătută de către miliția lui Muammar Kadhafi.
Pe fața și picioarele femeii se putea vedea urme de lovituri. Femeia, de vârstă mijlocie și bine îmbrăcată, a spus jurnaliștilor că se numește Eman al-Obeidy și că este din orașul Benghazi. Aceasta a susținut că a fost reținută de către oamenii lui Gaddafi la un punct de control de la est de Tripoli.
Eman al-Obeidy striga plângând că a fost reținută împotriva voinței ei timp de două zile și violată de 15 bărbați. "Uite ce a făcut pentru mine miliția lui Kadhaf. Onoarea mea a fost călcată în picioare de ei", striga femeia.
Femeia a arătat jurnaliștilor urmele legăturilor de la încheieturile mâinilor și de la glezne.
"Suntem cu toții libieni", a declarat femeia. "De ce nu ne trateaza la fel?".
După scurt timp, au apărut forțele de securitate loiale lui Gaddafi care au scos-o cu brutalitate din hotel, în timp ce femeia se zbătea și striga în continuare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2941 secunde