Incident la reședința premierului britanic. O mașină a intrat în porțile de pe Downing Street

193
Incident la reședința premierului britanic. O mașină a intrat în porțile de pe Downing Street - uk-1685033653.jpg

Articole de la același autor

O mașină a intrat joi, 25 mai, în porțile din față de la Downing Street, unde se află biroul și reședința premierului britanic Rishi Sunak, a anunțat poliția londoneză, adăugând că un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de conducere periculoasă, informează Reuters.

„În jurul orei 16:20 (ora locală, n.r.), o mașină s-a ciocnit de porțile de pe Downing Street, pe Whitehall. Ofițerii înarmați au arestat un bărbat la fața locului sub suspiciunea de daune penale și conducere periculoasă”, a precizat poliția metropolitană din Londra, într-un comunicat de presă.

„Nu există informații despre existența unor persoane rănite”, a mai transmis poliția londoneză, care a adăugat că o anchetă a fost începută.

Un martor al agenției Reuters a declarat că în fața porții se afla un vehicul argintiu de mici dimensiuni, de tipul hatchback, cu ușile și portbagajul deschise.

Au fost instituite cordoane de forțe de ordine de-a lungul Whitehall, un drum principal care trece pe lângă Downing Street, unde se află mai multe departamente guvernamentale, care a fost închis, atât pentru traficul rutier, cât și pentru pietoni. Zona Whitehall este de obicei plină de turiști.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 3.232 secunde