Incidente şi controverse după nunta lui George Simion

422
1
Incidente şi controverse după nunta lui George Simion - aur-1661703694.webp

Articole de la același autor

Sunt controverse uriaşe după nunta liderului AUR, George Simion. Din cei 10 mii de invitaţi aşteptaţi, doar 4 mii au ajuns la eveniment, iar cutiile pregătite pentru donații au rămas goale. Data nunţii nu a fost aleasă întâmplător. Liderul AUR a dezvăluit, de ce a ales să spună DA în data de 27 august.

Sunt controverse uriaşe după nunta din comuna Măciuca, acolo unde George Simion s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Ilinca Munteanu.


Din cei 10 mii de invitaţi aşteptaţi, doar 4 mii au ajuns la eveniment, iar cutiile pregătite pentru donaţii au rămas aproape goale.

Nici toţi artiştii promişi nu au venit la nunta-festival.Furdui Iancu şi Teo Rose au fost marii absenți de la nunta liderului AUR. Nu au apărut în desfășurătorul evenimentului, deși au fost anunțați cu surle si trâmbițe de Simion.


Din cele 3 scene a fost amplasată doar una, iar cutiile pregătite pentru donații au rămas goale. George Simion a sus ca a primit un bănuț de aur, tablouri, carti, icoane, veselă.

Comentează știrea

Cucu
28 august 2022
Limba romana.

Citez "... anunțați cu surle si trâmbițe ...." Surlele sunt trambite. Se spune cu surle si tobe . Cine e frate Simion asta , asa important ? Noapte buna !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4855 secunde