Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Joe Biden. Medicul său a făcut anunțul

197
Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Joe Biden. Medicul său a făcut anunțul - httpsd1e00ek4ebabmscloudfrontnet-1658597393.jpg

Articole de la același autor

Simptomele de COVID-19 ale preşedintelui american, Joe Biden, continuă să se amelioreze şi includ acum dureri de gât "mai puţin supărătoare", secreţii nazale, tuse slabă şi dureri de corp, în timp ce pulsul, tensiunea arterială, ritmul respirator şi nivelul de oxigen rămân ''complet normale'', a declarat sâmbătă medicul său, Kevin O'Connor, într-o actualizare zilnică a stării preşedintelui, informează Reuters şi EFE, conform AGERPRES.


Biden, în vârstă de 79 de ani, a fost testat pozitiv pentru COVID joi, când Casa Albă a precizat că avea simptome uşoare. Diagnosticul său a venit în contextul în care o subvariantă foarte contagioasă a coronavirusului determină un nou val de cazuri în Statele Unite.


Cel mai probabil, Biden are subvarianta BA.5, a spus O'Connor. Această subvariantă a tulpinii omicron este responsabilă pentru 75 până la 80 la sută din infecţiile cu COVID-19 din Statele Unite în acest moment.


Preşedintele, care a primit două doze de vaccin şi două doze de rapel, este tratat în primul rând cu medicamentul antiretroviral oral Paxlovid, iar rapoartele conform cărora a fost infectat cu subvarianta BA.5 nu vor schimba tratamentul planificat.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5005 secunde