Concurs Iranul, pregătit să antreneze armata siriană

81
Iranul, pregătit  să antreneze armata siriană - armatairan-1367874725.jpg

Articole recomandate

Iranul este pregătit să antreneze armata siriană în caz de nevoie, a declarat comandantul forțelor terestre iraniene, generalul Ahmad-Reza Pourdastan, citat de agenția oficială Iran. 

"Suntem alături de Siria și, dacă este nevoie, suntem pregătiți să îi furnizăm antrenamentul necesar, dar nu vom participa activ la operațiunile sale", a declarat el, subliniind că armata siriană, cu "experiența pe care o are în confruntarea cu regimul sionist, se poate apăra și nu are nevoie de ajutor străin".

În timp ce, duminică, un oficial israelian a confirmat că Israelul a desfășurat două atacuri în trei zile în Siria împotriva armelor destinate mișcării șiite libaneze Hezbollah, purtătorul de cuvânt al Ministerului iranian de Externe, Ramin Mehmanparast, a "condamnat atacul regimului sionist și le-a cerut țărilor din regiune să reacționeze cu înțelepciune față de această agresiune".

Mehmanparast a acuzat Israelul că încearcă să creeze instabilitate și insecuritate în regiune provocând conflicte cu caracter etnic și religios.

"Acțiunile inumane și aventuroase ale regiunii sioniste vor scurta durata de viață a acestui regim marionetă", a declarat, la rândul său, ministrul iranian al Apărării, generalul Ahmad Vahidi, citat de agenția Fars. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : Corvetă românească la Sevastopol
Pagina a fost generata in 0.8009 secunde