IRONIA SORȚII! O elevă care a scris un eseu premiat împotriva armelor, ucisă de un glonț rătăcit

183
IRONIA SORȚII! O elevă care a scris un eseu premiat împotriva armelor, ucisă de un glonț rătăcit - policelinedonotcross-1542977739.jpg

Articole recomandate

Sandra Parks, care acum doi ani a scris un eseu numit "Adevărul nostru" despre pericolul armelor, clasându-se pe locul trei într-un concurs școlar din Milwaukee, a fost împușcată mortal în timp ce se afla în dormitorul său, scrie BBC.

Fata în vârstă de 13 ani a fost lovită de un glonț care a trecut de geamul dormitorului ei. Ea a decedat la scurt timp după aceasta.

Mama sa, Bernice Parks, a declarat pentru poliție că se culcase mai devreme în acea seară, iar copiii ei se uitau la televizor. Ulterior, ea s-a trezit după ce a auzit împușcături în jurul orei locale 20:00 și și-a găsit fiica sângerând.

"Ea mi-a spus "Mama, am fost împușcată, cheamă poliția", a declarat Parks pentru televiziunea WITI.

"M-am uitat la ea. Nu a plâns. Nu a țipat. Era atât de liniștită... Nu a meritat să părăsească această lume așa", a adăugat ea.

Primarul din Milwaukee, Tom Barret, a descris situația ca fiind "o nebunie", declarând: "În mod tragic, ea a murit din cauza cuiva care a decis că o să tragă spre casa ei. O fată de 13 ani, în săptămâna Zilei Recunoștinței, a murit în propriul dormitor".

Milwuakee Journal Sentinel a informat că un suspect, Isaac D. Barnes a fost pus sub acuzare pentru crimă iar un alt bărbat este pus sub acuzare pentru că a ajutat la păzirea a două puști.

Fosta prietenă a lui Barnes ar fi informat poliția despre posibila implicare a lui la fața locului. Ea a declarat că el ar fi venit la mașina ei pe o stradă din apropiere cu o pușcă și purtând o mască.

Ea adăugat că el a insultat-o și i-a spus că este norocoasă că sunt în mașină copiii ei pentru că altfel ar fi ucis-o.

Poliția l-a găsit pe Barnes într-o casă din apropiere, ascunzându-se într-un șifonier.

Rata criminalității din Milwaukee a scăzut din 2015, dar orașul rămâne unul dintre cele mai violente din SUA, conform datelor FBI.

Sandra era elevă la școala Keefe Avenue iar eseul ei, denumit "Adevărul nostru" s-a clasat pe locul trei la concursul anual Martin Luther King Jr, organizat de școlile publice din Milwaukee.

Ea a vorbit la Wisconsin Public Radio în ianuarie 2017, afirmând că dorește să oprească "toată violența și toată negativitatea".

"Tot ce auzi este că cineva a murit și cineva a fost împușcat. Oamenii nu se gândesc acea persoană este tatăl, fiul sau nepoata cuiva", a afirmat ea.

"Copilul meu nu este violent. Copilului meu nu îi plăcea violența. Ea a adus fericire tuturor persoanelor pe care le-a cunoscut", a afirmat mama sa.

Conform informațiilor Inspectoratului școlar din Milwaukee, Sandra este al șaptelea copil de la o școală publică ucis în 2018.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5266 secunde