Italia: 10-20 de persoane, încă date dispărute după prăbușirea podului din Genova

116
Italia: 10-20 de persoane, încă date dispărute după prăbușirea podului din Genova - italia-1534425267.jpg

Articole recomandate

Între 10 și 20 de persoane sunt încă date dispărute după prăbușirea marți a unei porțiuni din viaductul Morandi al autostrăzii A10, în apropiere de orașul italian Genova, a declarat joi Francesco Cozzi, șeful procuraturii genoveze, relatează Reuters, citată de Agerpres.


Cozzi a declarat prin telefon pentru Reuters că aceasta este o ipoteză de lucru pe baza informațiilor furnizate de rudele celor dispăruți și a numărului de vehicule despre care se crede că s-ar fi aflat pe pod marți în momentul producerii accidentului.


Potrivit autorităților italiene, 38 de persoane și-au pierdut viața în urma prăbușirii tronsonului de autostradă.


Ministrul de interne italian Matteo Salvini a cerut joi societății care gestionează tronsonul de autostradă care s-a prăbușit marți să suspende unele taxe de trecere, relatează AFP.


"Dacă aș fi fost un șef al (societății) Autostrade per l'Italia, aș fi suspendat unele taxe, însă imediat după producerea tragediei", a spus Salvini după ce a vizitat răniții.


"Chiar în acest moment, ambulanțele plătesc taxe pe autostrăzi! Mă întreb unde au unii inima și creierul", a adăugat el în timp ce guvernul italian a început procedurile de reziliere a contractului de concesiune atribuit societății care gestionează tronsonul de autostradă care s-a prăbușit la Genova.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8809 secunde