Joe Biden: „Sunt cel mai bun candidat pentru a-l învinge pe Donald Trump”

258
Joe Biden: „Sunt cel mai bun candidat pentru a-l învinge pe Donald Trump” - 1-1720511432.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele american Joe Biden a promis că va rămâne în cursa prezidenţială, spunând că este încrezător că alegătorul mediu îl doreşte în continuare candidat al Partidului Democrat, relatează agenţia Reuters.

„Nu plec nicăieri”, a declarat Biden pentru emisiunea Morning Joe de la postul de televiziune MSNBC. El i-a îndemnat pe toţi cei care doresc ca el să se retragă să candideze împotriva sa atunci când Convenţia Naţională Democrată se va reuni în august.

Interviul a fost un alt exemplu al încercării lui Biden de a-şi reveni după o dezbatere ratată împotriva republicanului Donald Trump pe 27 iunie, care a ridicat întrebări cu privire la capacitatea sa mentală.

Biden şi-a exprimat frustrarea faţă de ceea ce el a numit un efort al elitelor de a-l forţa să iasă din cursa prezidenţială împotriva lui Trump, pe care l-a învins în 2020, alegerile urmând să aibă loc pe 5 noiembrie.

Când co-gazda emisiunii, Mika Brzezinski, a menţionat o listă de organizaţii majore de ştiri şi experţi care i-au cerut să se retragă, Biden a respins întrebarea. „Nu-mi pasă ce cred aceste nume mari”, a spus el.

„Concluzia este că nu plec nicăieri. Nu plec nicăieri. Nu aş candida dacă nu aş crede absolut că sunt cel mai bun candidat pentru a-l învinge pe Donald Trump în 2024”, a adăugat Biden.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.425 secunde