Jurnalista din Rusia care a protestat anti-război în direct la TV ar fi fost otrăvită la Paris

289
Jurnalista din Rusia care a protestat anti-război în direct la TV ar fi fost otrăvită la Paris - jurnalista-2-1697369203.jpg

Articole de la același autor

Jurnalista rusă Marina Ovsiannikova, care a protestat anti-război în direct la televiziunea din Rusia, ar fi fost otrăvită la Paris, anunță autoritățile franceze.


Procurorii francezi investighează potențiala otrăvire a fostului jurnalist al televiziunii de stat ruse devenit critic al Kremlinului, Marina Ovsiannikova, după ce femeia s-a îmbolnăvit brusc la Paris.


Ovsinnikova a cerut ajutor joi după-amiază după ce „s-a prăbușit în fața casei ei din arondismentul 6 și se temea că a fost otrăvită”, a declarat un purtător de cuvânt al Tribunalului Penal din Paris.


Procuratura din Paris a declarat că a deschis o anchetă asupra incidentului, iar poliția i-a examinat deja apartamentul, scrie Politico.


Recent, jurnalista și-a aflat pedeapsa. Ce au decis judecătorii


Jurnalista rusă Marina Ovsiannikova, care a protestat anti-război în direct la TV, a fost amendată cu suma de 30.000 de ruble (250 de euro) şi eliberată din arest.
Marina Ovsyannikova a întrerupt o transmisie în direct a rețelei Pervîi Kanal (Canal 1), unde lucrează ca editor, vorbind tare peste prezentatoare și ținând o pancartă în care se declara împotriva războiului din Ucraina.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7118 secunde