Klaus Iohannis a discutat cu Roberta Metsola despre alegerile europarlamentare

180
Klaus Iohannis a discutat cu Roberta Metsola despre alegerile europarlamentare - iohanis-si-metsola-1709742529.jpg

Articole de la același autor

Alegerile europarlamentare din acest an, respectiv importanţa păstrării vocii pro-europene a României la Bruxelles, au reprezentat tema discuţiilor avute miercuri, la Palatul Cotroceni, de şeful statului Klaus Iohannis cu preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola.


„Am avut o întâlnire de substanţă, astăzi, cu preşedintele PE, Roberta Metsola, în marja Congresului PPE de la Bucureşti. Am subliniat importanţa păstrării vocii pro-europene puternice a României în Parlamentul European, mai ales că urmează alegerile cruciale europene”, a transmis președintele Klaus Iohannis miercuri, într-o postare pe platforma X.


Roberta Metsola se află la Bucureşti pentru a participa la Congresul PPE. Miercuri şi joi, peste 2.000 de delegaţi din peste 40 de ţări, printre care se numără preşedintele Comisiei Europene, preşedintele Parlamentului European, şefi de state şi de guverne, preşedinţii de partide şi comisarii europeni care fac parte din familia politică a Popularilor Europeni, se reunesc în congres la Bucureşti.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4604 secunde