MAE: Preşedintele Klaus Iohannis a aprobat patru propuneri de numiri în funcţia de ambasador

228
MAE: Preşedintele Klaus Iohannis a aprobat patru propuneri de numiri în funcţia de ambasador - mae-ambasadori-noi-1709214213.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Afacerilor Externe anunţă, joi, că preşedintele Klaus Iohannis a aprobat patru propuneri de numiri în funcţia de ambasador. Ovidiu Raeţchi, preşedintele Centrului Euro-Atlantic de Rezilienţă, urmează să meargă ca ambasador în Japonia, iar în Regatul Arabiei Saudite, Sebastian Mitrache. 


În Republica Portugheză a fost aprobată numirea ca ambasador a Danielei Grigore Gîtman iar pentru funcţia de ambasador în Republica Croaţia a fost aprobată numirea Danielei Mihaela Cămărăşan. Ministerul Afacerilor Externe a transmis către Comisiile de specialitate din Parlament solicitarea de audiere a celor patru ambasadori.


”În conformitate cu prevederile legale, la propunerea Ministerului Afacerilor Externe, au fost aprobate de către Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, patru propuneri de numiri în funcţia de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României, la misiuni unde conducerea acestora era vacantă”, anunţă MAE într-un comunicat oficial.


Ministerul Afacerilor Externe a transmis către Comisiile de specialitate din Parlamentul României, în conformitate cu reglementările şi practica relevante în vigoare, solicitarea de audiere a celor patru candidaţi pentru poziţia de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8877 secunde