Maia Sandu: „Moldovenii sunt europeni, viitorul ţării noastre este în Uniunea Europeană”

4223
Maia Sandu: „Moldovenii sunt europeni, viitorul ţării noastre este în Uniunea Europeană” - 1-1684657762.jpg

Articole de la același autor

Un miting de amploare a avut loc, duminică, 21 mai, în centrul Chişinăului pentru a susţine calea europeană aleasă de Republica Moldova.

La evenimentul declarat apolitic, intitulat Adunarea „Moldova Europeană” şi iniţiat de preşedinta Maia Sandu, au participat zeci de mii de cetăţeni, inclusiv cei din diaspora. De asemenea, la Chişinău a fost prezentă şi preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola.

„Moldovenii s-au adunat de fiecare dată pentru a decide soarta ţării. Ne-am adunat în Piaţa Marii Adunări Naţionale şi am cerut libertate şi suveranitate. Pentru că neamul nostru are o credinţă de nezdruncinat în omenie şi în dreptate.

Moldova s-a ridicat ori de câte ori a fost nevoie. Aşa suntem noi, uniţi în momentele hotărâtoare. Este nevoie de toţi pentru a pune Moldova pe calea cea dreaptă. Calea europeană. O lume întreagă vede - stăpân în ţara noastră este poporul. Moldovenii sunt europeni. Să spunem într-o singură voce că viitorul ţării noastre este în Uniunea Europeană”, a declarat preşedinta Maia Sandu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5832 secunde