Maroc: Român condamnat la opt ani închisoare pentru implicare în trafic cu droguri

409
Maroc: Român condamnat la opt ani închisoare pentru implicare în trafic cu droguri - urmaritnationalpentrutraficdedro-1316246164.jpg
Un tribunal din Tanger l-a condamnat ieri pe un cetățean român la opt ani de închisoare pentru că a participat la o operațiune de trafic cu droguri în strâmtoarea Gibraltar, relatează presa marocană.

Românul, în vârstă de 27 de ani, a fost găsit vinovat pentru detenție ilegală și tentativă de trafic cu droguri. El a fost condamnat și la o amendă echivalentă cu circa 4.500 de euro.

Cazul datează din martie, când o patrulă a jandarmeriei locale a interceptat, în largul coastelor Tangerului, un vas de pescuit ce transporta 3,6 tone de droguri. Jandarmii au fost nevoiți să deschidă focul asupra vasului, după ce acesta a refuzat să dea curs somației de a opri. O persoană a fost ucisă și alte trei arestate, între care cetățeanul român. Acesta a fost grav rănit și procesul său a trebuit să fie amânat. Celelalte două persoane arestate au fost condamnate la zece ani închisoare fiecare, informează Realitatea.net.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 August 2011
Stire din Fun : Concurs internațional de îndemânare
Marţi, 19 Iulie 2011
Stire din Fun : Românul și francezul
Pagina a fost generata in 0.2475 secunde