Mesaj halucinant al lui Vladimir Putin pentru Ucraina despre nazism, de 9 mai

462
Mesaj halucinant al lui Vladimir Putin pentru Ucraina despre nazism, de 9 mai - putin-1652013629.jpg
Vladimir Putin dă dovadă în continuare de un cinism extrem. Președintele rus a trimis un mesaj halucinant Ucrainei, măcinată de războiul pornit la comanda sa pentru așa-denumita „denazificare”. Acesta vorbește de o datorie „sacră” de a împiedica „renașterea nazismului” în felicitările trimise cu prilejul a celor 77 de ani de la Ziua Victoriei, aniversați la 9 mai, potrivit Realitatea.net


Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a adresat un mesaj de felicitare pentru Ziua Victoriei de la 9 mai ucrainenilor, în timp ce armata trimisă de el a ucis sute de mii de civili și a alungat peste 5 milioane de civili în războiul început de peste două luni.

„Felicitări conducătorilor și cetățenilor statelor străine cu ocazia împlinirii a 77 de ani de la Victoria în Marele Război Patriotic. Cu ocazia împlinirii a 77 de ani de la Victoria în Marele Război Patriotic, Vladimir Putin a transmis mesaje de felicitare liderilor și cetățenilor din Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Kazahstan, Kârgâzstan, Moldova, Tadjikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Abhazia, Osetia de Sud, Republica Populară Donețk, Republica Populară Lugansk, precum și popoarelor din Georgia și Ucraina”, se arată în mesajul transmis de președintele rus, publicat pe siteul Kremlinului.


„Astăzi, este datoria noastră comună să prevenim renașterea nazismului, care a adus atât de multă suferință oamenilor din diferite țări”, menționează Vladimir Putin într-un mesaj cinic către Ucraina.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3258 secunde