Michelle Obama rescrie legile modei

377

Articole recomandate

Prima Doamnă a purtat la ceremonia de depunere a jurământului o rochie de ocazie și o haină galben-auriu, create de creatoarea de modă de origine cubaneză, Isabel Toledo, asortate cu o pereche de mănuși de culoarea măslinei de la J. Crew și pantofi Jimmy Choo.
La balurile organizate în cinstea cuplului prezidențial, Michelle Obama a purtat o rochie cu un umăr gol, din șifon, creată de Jason Wu, 26 ani, un american născut în Taiwan, ale cărui rochii ajung și la 6.000 de dolari. "Cât de bine arată soția mea?", a întrebat Barack Obama mulțimea prezentă la primul din cele zece baluri la care cei doi au participat.
Fostă avocată, Michelle Obama, în vârstă de 45 de ani, a fost lăudată pentru stilul ei tineresc în care combină accesorii de serie cu haine ale unor creatori ca Mario Pinto și Narciso Rodriguez. Fiicele soților Obama, Malia, 10 ani, și Sasha, 7 ani, au purtat haine J. Crew la ceremonia de învestire.
Creatoarea Toledo, în vârstă de 47 de ani, a declarat că rochia și pardesiul pe care le-a creat au fost făcute din dantelă de lână din Elveția și mătase franțuzească. Isabel Toledo lucra atunci când a sunat-o soacra ei pentru a-i spune că viitoarea Primă Doamnă a ales-o să-i creeze ținuta pentru ziua învestiturii. Potrivit lui Toledo, Michelle Obama cumpără creațiile sale "probabil de 20 de ani" dintr-un magazin din Chicago, iar cele două s-au întâlnit la un eveniment de strângere de fonduri la New York, în urmă cu puține luni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.623 secunde