„Mirciulică”, comedia lui Mircea Bravo, în cinematografe din șapte octombrie

219
„Mirciulică”, comedia lui Mircea Bravo, în cinematografe din șapte octombrie - mircea-1664799405.jpg
„Mirciulică”, primul film de comedie produs de Bravo Films, care marchează debutul lui Mircea Bravo în lumea cinematografiei, va apărea pe marile ecrane pe data de 7 octombrie. Anterior, pe 4 octombrie, este programată avanpremiera lungmetrajului în care apare vlogg-erul care este urmărit de peste 3 milioane de oameni, potrivit Gândul


În cinematografele din toată țara va aparea în data de șapte octombrie.

Mircea Popa, cunoscut în spațiul public ca Mircea Bravo, a anunțat încă, de anul trecut, că filmul său se va numi „Mirciulică” și el va fi actorul principal. În producția respectivă vor apărea, însă, și actorii consacrați din lumea teatrului, precum Elena Ivanca, Adrian Cucu, Cătălin Herlo, Dan Chiorean, Denisa Vlad. Desigur, nu putea lipsi și cea mai cunoscută bunică din România – tanti Lenuța din Chinteni.


Comedia „Mirciulică” este scrisă şi regizată de Cristi Ilișuan, cel care stă şi în spatele celebrelor clipuri de pe internet, ce i-au adus succesul lui Mircea Bravo. Acţiunea principală a filmului se petrece în Gherla.

„Suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că în 7 octombrie apare filmul nostru MIRCIULICĂ în cinema-urile din toată țara.

E un film făcut pentru voi, să vă bucurați de el așa cum o faceți de-atâta timp de clipurile noastre. Avem nevoie de susținerea voastră, așa că orice comentariu, like, share, gând bun ne este de folos”, a transmis Mircea Bravo, pe pagina sa de Facebook.


Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6164 secunde