Negocieri tensionate la granița dintre cele două Corei

150
1
Negocieri tensionate la granița dintre cele două Corei - kimcoreeadenord-1440243174.jpg

Articole recomandate

Oficiali de rang înalt de la Phenian și Seul au început, azi, în localitatea de frontieră Panmunjom, negocieri pentru reglementarea crizei din Peninsula Coreeană, negocieri care se anunță deosebit de complicate avându-se în vedere tensiunile extreme dintre cele două regimuri, transmit agențiile TASS și AFP.


Seulul este reprezentat la această întâlnire de ministrul unificării Hong Young-Pyo și de consilierul securității naționale Kim Kwan-Jim, iar Nordul de înaltul său responsabil al apărării, Hwang Pyong-So, considerat numărul doi al regimului, și de secretarul Partidului Muncitorilor, Kim Yong-Gon, care răspunde de relațiile cu Sudul.

Întâlnirea a început la puțin timp după expirarea ultimatumului dat de Coreea de Nord prin care a cerut Coreii de Sud să înceteze operațiunile de propagandă de la frontieră împotriva regimului de la Phenian, amenințând în caz contrar cu o "reacție militară extrem de puternică". Liderul nord-coreean Kim Jong-Un a ordonat vineri unităților armatei sale dislocate la frontiera puternic militarizată să intre 'în stare de război', scrie Agerpres.


Comentează știrea

korean
22 august 2015
bingo

Un joc de a soarecele si pisica intre cele doua peninsule.Cand are chef Pheniangul sa inceapa razboiul incepe cand are chef sa opreasca atacul il opreste.Motivul problema politica dintre Phenian si SUA.Astazi americanii au inceput primii schimbul de focuri la care Kim Jeon In a inghetat de frica si a anuntat stoparea conflictului.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5498 secunde