Nicolae al României este din nou tată. Băieţelul poartă prenumele străbunicului său Mihai, regele României

236
Nicolae al României este din nou tată. Băieţelul poartă prenumele străbunicului său Mihai, regele României - nicolae-1650032782.jpg

Articole de la același autor

Nicolae al României a devenit din nou tată. În dimineaţa zilei de vineri 15 aprilie, soţia sa Alina-Maria a născut la maternitatea Polizu din Capitală un băieţel ce poartă numele străbunicului său, Regele Mihai I.


Potrivit Antena3.ro Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai I, a împărtăşit vestea pe pagina sa de Facebook.

"Cu recunoştinţă profundă pentru darul Proniei Divine şi cu o nemărginită bucurie, vă împărtăşesc vestea naşterii fiului meu Mihai pe 15 aprilie, la ora 02:05. Strănepotul Regelui Mihai a venit pe lume la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea şi fiul nostru sunt în stare de sănătate perfectă.

Mihai s-a născut în preajma Învierii Mântuitorului şi a unei zile istorice, de mari emoţii pentru bunicul meu, Regele Mihai şi deopotrivă pentru poporul român: Reîntoarcerea în România de Sfintele Paşti, acum 30 de ani, după 45 de ani de exil.


Mulţumim cu recunoştinţă tuturor românilor care ne sunt alături cu dragostea şi entuziasmul lor”, a scris Nicolae al României.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3486 secunde