Noi detalii despre secta "Copiii Soarelui" din Hunedoara

233
Noi detalii despre secta

Articole de la același autor

Apar noi detalii în cazul bărbatului din Hunedoara, liderul sectei “Copiii Soarelui”, acuzat de abuzuri grave asupra comunității, potrivit Realitatea.net


Autoritățile au extins ancheta, iar reprezentanții de la Protecția Copilului au descoperit că bărbatul are șapte copii cu șapte femei, iar o altă membră a grupului urmează să nască. În plus, 12 copii care făceau parte din această comunitate nu erau înscriși la grădiniță sau școală. Alarmant este că legea nu permite celor de la DGASPC să preia minorii fără acordul părinților. Autoritățile se vor adresa Tribunalului Hunedoara.

Asociația "Copii Soarelui" este coordonată de Adrian Ardelean Farcaș, cunoscut în zona că "Adi de la Brad". A fost miner și se laudă cu capacitățile sale extrasenzoriale. Polițiștii s-au sesizat, în urmă cu o lună, după ce au apărut mai multe informații că în comunitate se întâmplă lucruri ciudate. Este vorba de infracțiuni prin care persoanele care ajung acolo ar fi private de libertate, iar femeile sunt hărțuite sexual. 


Una dintre tinerele care l-a cunoscut pe guru-ul comunității este chiar o fosta cântăreață. Damia Salloums spune că și-a depăşit frica. Într-o filmare postată pe o rețea de socializare fata povestește ce a trăit în centrul de meditații de la Dumbrava de Sus.   


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5549 secunde