O delegaţie a Congresului Evreiesc Mondial a discutat în Qatar despre ostatici

790
O delegaţie a Congresului Evreiesc Mondial a discutat în Qatar despre ostatici - 1-1699001428.jpg
O delegaţie a Congresului Evreiesc Mondial (CEM) s-a aflat, săptămâna aceasta, în Qatar, pentru a discuta cu înalţi responsabili problema ostaticilor israelieni luaţi de Hamas, a indicat Consiliul reprezentativ al instituţiilor evreieşti din Franţa (Crif), transmite agenţia AFP.

„Ideea a fost de a arăta cum comunităţile evreieşti din toată lumea pun un accent deosebit pe toate contribuţiile care ar putea fi aduse în problema ostaticilor, care este o prioritate diplomatică absolută”, a declarat preşedintele Crif, Yonathan Arfi, prezent în Qatar.

Delegaţia a fost condusă de preşedintele CEM, Ronald Lauder, şi a inclus reprezentanţi ai evreilor din Elveţia, Franţa şi Marea Britanie. Aceştia au ieşit de la discuţii „cu speranţa că un acord poate fi găsit cât mai rapid posibil pentru ostatici”, a mai spus Yonathan Arfi, admiţând că „nimeni nu poate să prevadă ce se va întâmpla”.

Potrivit CEM, Ronald Lauder a solicitat intervenţia liderilor arabi pentru a obţine eliberarea necondiţionată a ostaticilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2548 secunde