Obiect misterios eșuat pe o plajă din Australia

212
Obiect misterios eșuat pe o plajă din Australia - f8d173d48ba7e7c2ed6dac6f9001290d-1689598962.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii australieni au rămas uluiți când au văzut o cupolă misterioasă „neidentificată”, pe o plajă din Australia de Vest.


Uriașul obiect metalic a fost găsit de localnici pe plaja Green Head, la aproximativ 250 de kilometri la nord de Perth. Autoritățile de stat și federale investighează obiectul, despre care în prezent nu se crede că ar fi de la o aeronavă comercială, notează BBC News.


Obiectul este tratat ca fiind periculos, iar poliția a cerut oamenilor să păstreze o distanță de siguranță.


„Vrem să asigurăm comunitatea că suntem implicați activ într-un efort de colaborare cu diferite agenții de stat și federale pentru a determina originea și natura obiectului”, a transmis poliția, într-un comunicat.


Locuitorii din împrejurimile plajei Green Head au spus că cilindrul avea o lățime de aproximativ 2,5 m și o lungime între 2,5 și 3 m, a raportat televiziunea publică din Australia. Curioși, oamenii au vizitat locul, sâmbătă seara, pentru a vedea obiectul. Un localnic a spus, pentru ABC, că a avut o „seară socială grozavă”, cu acest prilej.


„A fost o noapte minunată, liniștită, copiii săpau castele de nisip în jurul ei”, a spus el, pentru postul de televiziune.
Expertul în aviație, Geoffrey Thomas, a spus că obiectul ar fi fost posibil un rezervor de combustibil de la o rachetă care a căzut în Oceanul Indian la un moment dat, în ultimele 12 luni.


Agenția Spațială Australiană a spus că este posibil ca cilindrul uriaș să fi căzut dintr-un „vehicul de lansare spațială străină” și că va menține legătura cu alte agenții internaționale.


Deși au existat unele speculații că cilindrul ar fi putut fi o parte a MH370 - un avion care a dispărut în largul coastei de vest a Australiei în 2014, cu 239 de pasageri la bord - Thomas a spus că nu există „nicio șansă”.


„Nu face parte dintr-un Boeing 777 și adevărul este că MH370 a fost pierdut în urmă cu nouă ani și jumătate, așa că resturile sale ar prezenta o uzură mult mai mare”, a spus el.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4076 secunde