Obiecte neidentificate doborâte deasupra Americii. Pentagonul nu exclude varianta extratereştrilor

327
Obiecte neidentificate doborâte deasupra Americii. Pentagonul nu exclude varianta extratereştrilor - 1-1676282309.jpg

Articole recomandate

Şeful Comandamentului de Apărare Aerospaţială al SUA (NORAD), generalul Glen VanHerck, a afirmat, referitor la recenta serie de obiecte neidentificate doborâte de avioane de război americane, că nu poate exclude în acest moment să fi fost vorba de extratereştri sau vreo altă explicaţie, relatează agenţia Reuters, consultată de Agerpres.

Întrebat dacă exclude posibilitatea unei origini extraterestre a celor trei obiecte zburătoare doborâte în tot atâtea zile de aeronavele de luptă ale SUA, generalul VanHerck a răspuns: „Comunitatea de informaţii şi de contrainformaţii să stabilească asta. Eu nu am exclus nimic”.

„În acest moment, continuăm să analizăm orice ameninţare sau potenţială ameninţare, necunoscută, care se apropie de America de Nord, în încercarea de a o identifica”, a precizat el.

VanHerck a făcut aceste comentarii într-un briefing la Pentagon, după ce un avion F-16 al forţelor americane a doborât un obiect zburător octogonal deasupra lacului Huron, la graniţa dintre SUA şi Canada.

Seria de astfel de incidente a urmat doborârii, pe 4 februarie, a unui balon chinez despre care oficiali americani au spus că era folosit la „supraveghere”. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4243 secunde