Operaţiune a poliţiei din Mexic după un presupus atac cu drone

187
Operaţiune a poliţiei din Mexic după un presupus atac cu drone - mexic-operatiune-1704620454.jpg

Articole de la același autor

Forţele de securitate şi-au continuat operaţiunile într-o zonă muntoasă din sudul Mexicului, unde un ONG local a denunţat un atac mortal cu drone, pentru care a prezentat un nou bilanţ, relatează AFP.

„Potrivit mărturiei locuitorilor, există o confruntare între grupuri criminale în zonă, care generează acte de violenţă”, a indicat secretariatul (ministerul) securităţii statului Guerrero (sud) într-un comunicat anunţând continuarea operaţiunii de securitate.

Presupusele grupuri criminale îşi dispută teritoriul, a adăugat autoritatea locală de securitate, fără a anunţa deocamdată morţi sau răniţi.

Operaţiunea acoperă două comunităţi de pe teritoriul municipalităţii Heliodoro Castillo, în munţii statului Guerrero.

Reamintim că vineri, un ONG local pentru apărarea drepturilor omului, Minerva Bello, a denunţat un atac cu drone, cu dispozitive explozive în zonă.

Directorul acestui ONG, preotul Filiberto Velazquez, a afirmat că a fost informat de autorităţi că au fost asasinate persoane la Buenavista de los Hurtado. Acestea vorbesc despre 30 de persoane, i-a răspuns el unui jurnalist care l-a întrebat despre numărul morţilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.715 secunde