Orașul Brisbane, lovit de cea mai puternică furtună cu grindină din ultimul deceniu

126
1
Orașul Brisbane, lovit de cea mai puternică furtună cu grindină din ultimul deceniu - imageresize1-1417180258.jpg

Articole recomandate

Orașul australian Brisbane, capitala statului Queensland, a fost lovit de cea mai puternică furtună cu grindină din ultimii 10 ani, potrivit unui raport, citat vineri de DPA.  Zeci de mii de locuitori au rămas fără curent electric după furtuna de joi seara care a fost însoțită de vânt puternic și grindină de mărimea unei mingi de golf, a anunțat ABC.

'Am avut rapoarte privind 12 persoane rănite', a declarat premierul statului Queensland, Campbell Newman, adăugând că, din fericire, rănile sunt minore.

Pagubele au fost evaluate la peste 100 milioane de dolari australieni (85 milioane de dolari americani), se arată în raportul care citează autorități ale statului, scrie Agerpres.

Comentează știrea

Munca la domiciliu
30 noiembrie 2014
Munca la domiciliu

Buna ziua! Dumneavoastră ați dorit să cunoașteți mai multe detalii despre această ofertă și vă felicit! Ați luat o decizie excelentă, din următoarele motive: - Oferta este extrem de serioasă. - Aveți posibilitatea să încheiați imediat un contract legal care să vă aducă siguranța dorită. - Aveți posibilitatea să câștigați bani în mod legal, simplu, sigur și comod, dar NU din MLM și NU din jocuri piramidale! - Aveți șansa de a începe ceva nou, ceva ce sigur NU veți mai întâlni în altă parte. - Pentru un plus de siguranță pentru dumneavoastră, vă voi pune la dispoziție și o copie scanată a unui extras de cont bancar cu plata câștigului, adică o dovadă foarte clară a seriozității absolute a acestei oferte. Pentru început, deschideți documentul din atașament și citiți informațiile. Week-end placut va doresc! Cu stimă, Ioana Mara 0756639463 Atenționare! Activitatea propusă în documentul din atașamentul acestui email se desfășoară conform legii. Odată cu deschiderea și citirea documentului din atașamentul acestui email, dvs declarați pe propria răspundere că sunteți de acord să primiți și să citiți în mod absolut gratuit TOATE materialele care vă oferă CORECT și COMPLET informațiile referitoare la această ofertă. Sunteți, de asemenea, de acord ca, NUMAI după ce citiți absolut gratuit TOATE materialele care vă oferă CORECT și COMPLET informațiile referitoare la această ofertă, să luați la cunoștință cu secțiunea "Termeni și condiții", secțiune în care este prezentat articolul de lege care reglementează activitatea propusă în documentul din atașamentul acestui email și în TOATE celelalte materiale destinate să vă ofere CORECT și COMPLET informațiile referitoare la această ofertă. Ne rezervăm dreptul ca, în cazul în care nu sunteți de acord cu prezenta atenționare, să nu răspundem pentru eventualele dvs obiecții, sesizări, reclamații, etc.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4955 secunde