Panama Papers / Jackie Chan figurează pe lista beneficiarilor offshore

137
Panama Papers / Jackie Chan figurează pe lista beneficiarilor offshore - jackiechan-1459777102.jpg

Articole recomandate

Scurgerile masive de informații cu privire la paradisul fiscal prin care mai mulți lideri mondiali își spălau banii au zguduit o lume întreagă. "Panama Papers" arată cum șefi de stat, dar și alți politicieni de rang înalt, miliardari, celebrități, sportivi, precum și rețele criminale fac parte din lista de beneficiari reali a mai mult de 214.000 de societăți offshore care au fost înregistrate în 21 de paradisuri fiscale. Aceste companii funcționau prin intermediul firmei de avocatură Mossack Fonesca.

Printre numele de politicieni, oameni de afaceri și sportivi implicați se numără și cel al unui actor: Jackie Chan, arată hindustantimes.com. Despre actorul din Hong Kong s-a aflat că deținea cel puțin șase companii reprezentate de Mossack Fonesca, deși este posibil ca acesta să le fi folosit și pentru afacerile sale, nu pentru a evita plata unor taxe. Chan nu a avut nicio poziție până în prezent față de aceste informații.

În scandalul imens mai sunt implicați președintele Rusiei, Vladimir Putin, premierul Islandei Sigmundur Gunnlaugsson, actualul lider ucrainean Petro Poroșenko, fotbalistul Lionel Messi și președintele suspendat al UEFA, Michel Platini.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Ianuarie 2015
Stire din Monden : Fiul lui Jackie Chan, ARESTAT
Pagina a fost generata in 0.6917 secunde