Peisaj hibernal, aproape de jumătatea lunii mai, pe platoul Bucegi. Turiştii au experimentat mai multe anotimpuri, în câteva ore

1745
Peisaj hibernal, aproape de jumătatea lunii mai, pe platoul Bucegi. Turiştii au experimentat mai multe anotimpuri, în câteva ore - bucegi-ninsoare-1715534706.jpg

Articole de la același autor

Un nou strat de zăpadă s-a aşternut pe platoul Bucegi, iar temperaturile au scăzut sub zero grade Celsius. În imaginile publicate pe reţelele de socializare de Meteoplus se vede cum totul este acoperit de un strat de omăt de câţiva centimetri.


A nins din nou, duminică, în Munţii Bucegi, un strat de zăpadă proaspătă de câţiva centimetri aşternându-se pe platoul Bucegi. Meteoplus a publicat imagini care arată peisajul hibernal de la munte deşi este aproape de jumătatea lunii mai.
Turiştii care au urcat la altitudini mari în zilele acestea au publicat şi ei imagini şi au povestit, pe reţelele de socializare, că au trecut prin mai multe anotimpuri, în timpul unei drumeţii care a durat doar câteva ore.


”A fost o zi cu de toate pentru că am prins ploaie, ninsoare, grindină, ceaţă şi soare, dar asta a făcut traseul şi mai impresionant” a descris un internaut drumeţia pe care a făcut-o în acest weekend, pe un grup dedicat iubitorul muntelui.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3478 secunde