Pelicula "John Wick: Chapter 4" va fi lansată în martie 2023

123
Pelicula

Articole de la același autor

Primul trailer al filmului „John Wick: Chapter 4”, în care rolul principal este interpretat de Keanu Reeves, a fost prezentat la Comic-Con, în San Diego. Filmul va fi lansat în martie 2023.

Donnie Yen va juca rolul prietenului personajului principal, Wick, interpretat de Keanu Reeves. Actorul și regizor chinez a mai apărut în Mulan, Rogue One: A Star Wars Story și xXx: Return of Xander Cage.

Filmările la cel de-al patrulea film al francizei de acțiune John Wick au început la scurt timp după lansarea celei de-a treia pelicule, „John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, în mai 2019, dar programul a fost dat peste cap din cauza pandemiei.

Regizorul Chad Stahelski a spus că pentru noul proiect a ridicat foarte mult ștacheta.

Filmările au avut loc în Berlin, Paris, New York City și Japonia.

Keanu Reeves este unul dintre cei mai populari actori din lume și poate cel mai îndrăgit star din online pentru caracterul lui impecabil.


S-a născut la Beirut, mama lui fiind britanică, iar tatăl său, un alcoolic care şi-a abandonat familia când Keanu era copil. Mama lui, care a fost nevoită să lucreze inclusiv ca dansatoare pentru a-şi putea întreţine familia, a decis să se mute cu fiul şi cu fiica sa, Kim, în Canada, unde au primit mai târziu naţionalitatea.

Keanu are o legătură foarte strânsă cu sora lui, mai ales că printre încercările grele la care l-a supus viaţa a fost şi perioada dificilă în care Kim a suferit de leucemie. Nu a fost singura lovitură pe care i-a rezervat-o soarta: River Phoenix, care a fost bunul său prieten, a murit de supradoză, foarte tânăr, lucru care l-a distrus pe Reeves. Însă tragediile de abia aveau să înceapă: la sfârşitul anilor ’90, fiica pe care urma să o aibă cu iubita sa Jennifer Syme s-a născut moartă. Un an şi jumătate mai târziu, logodnica sa, care căzuse într-o depresie profundă, a murit într-un accident de maşină.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4815 secunde