Diseară, la Constanța, FC Farul - Pandurii Tg. Jiu

Pentru supraviețuire

391
FC Farul continuă seria partidelor de pe teren propriu din acest mini-retur în care întâlnește contracandidate la retrogradare. După Gloria Buzău și Poli Iași, pe care "rechinii" nu au reușit să le învingă, diseară, este rândul Pandurilor
Tg. Jiu să descindă pe litoral, iar victoria este obligatorie pentru constănțeni.

Pe locul 14 și cu -13 la "adevăr", Farul are mare nevoie de victorie, cu atât mai mult cu cât e vorba de un meci direct din subsolul clasamentului.
Din păcate, la o partidă în care trebuie așadar să joace pe cartea atacului, "rechinii" se văd lipsiți de două piese ofensive de bază, Todoran și Gerlem. Cum nu se putea mai rău, cunoscute fiind problemele la finalizare din precedentele două partide de acasă. În plus, Farmache și Gosic sunt incerți, ceea ce-i lasă puține soluții de rezervă antrenorului Ion Marin, dacă cei doi nu vor putea fi refăcuți.
Totuși, tehnicianul constănțean este optimist că cei la care se va apela vor reuși să ajute echipa să câștige acest meci extrem de important.
De cealaltă parte, și Pandurii au o absență de marcă, Vasilache (suspendat), în formă bună în ultimele meciuri. Apoi, L. Mihai și Mândrean sunt accidentați, după cum unele probleme medicale întâmpină și Djakpa, iar Păcurar încă nu poate duce un meci întreg.
Renăscuți după revenirea antrenorului Eugen Neagoe și cu două victorii în ultimele două meciuri din Liga 1, gorjenii păstrează șanse la evitarea retrogradării și au declarat că, diseară, iau în calcul numai victoria.
"Va fi o partidă foarte importantă, atât pentru noi, cât și pentru adversari. Farul este o echipă valoroasă, care vine după un joc reușit cu CFR Cluj. Sper ca noi să fim mai buni, să avem determinare și să ne bucurăm de cele trei puncte. Cu o victorie la Constanța și una cu Poli Iași avem șanse mari să ne salvăm de la retrogradare", a declarat Eugen Neagoe, pentru "Ediție Specială".

Constanța, stadion "Farul", astăzi, ora 19, în direct la Telesport

FC Farul (antrenor, Ion Marin): Vlas - Băcilă, Barbu, Șchiopu (cpt.), Maxim - M. Nae, Pătrașcu, Voiculeț, Gaston - Chico, E. Nanu

Pandurii (antrenor, Eugen Neagoe): Mingote - Popete, A. Rus, Chibulcutean, Djakpa - D. Orac, Fl. Stângă (cpt.), Vancea, I. Iordache - Stromajer, A. Pițurcă

Arbitrează Ionică Serea (Focșani); asistenți, Adrian Vidan, Dan Roșu; rezervă, Mugurel Vădan; observatori, Mircea Stoenescu, Constantin Ștefan (toți, din București)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9393 secunde