TeleComanda

Concurs Pierdut… de bună voie și nesilit de nimeni

656

Articole de la același autor

După câteva luni bune de pauză, a reînceput serialul "LOST", ajuns la sezonul cu numărul 4.
După ce în ultimul episod din sezonul 3 a devenit clar că naufragiații au scăpat de pe insulă, primele episoade din noua serie i-au liniștit pe toți. Supraviețuitorii se întorc de bună voie pe insula. Nu se știe de ce, însă cert este că nici nu vom afla prea curând. De altfel, producătorii au anunțat că vor exista cel puțin încă trei sezoane, așa că timp este destul.
Cam asta ar fi marea diferență între cele mai bune seriale ale momentului, LOST și Prison Break.
În LOST nu afli niciodată marele mister, însă este suficient de bine realizat cât să te facă să treci peste penibilul situației și să speri ca prostul la marea revelație. În Prison Break, fiecare episod rezolvă ceva iar IQ-ul "de ecran" al protagonistului este suficient de mare pentru a te asigura că vei avea parte de un happy-end la fiecare 7 zile.
Desigur, nu prea rămâi cu nimic din ambele seriale, cu excepția divertismentului săptămânal de 50 de minute. Mesajul din spatele celor două seriale este destul de jalnic/banal, în comparație cu ce transmit alte seriale sau mini-seriale (Îngeri în America, Empire Falls, Sub Pământ SRL), însă se potrivesc perfect cu nevoia de superficialitate a societății actuale. Din acest punct de vedere, cele două seriale sunt geniale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8226 secunde