Potrivit MAE, o româncă a murit în explozia de la Viareggio

736
Potrivit MAE, o româncă a murit în explozia de la Viareggio - 169d604b03277538918ae404ac1c7563.jpg
Autoritățile din Italia au comunicat părții române faptul că printre victimele exploziei de la Viareggio există și un cetățean român, o femeie, a declarat purtătorul de cuvânt al MAE, Alin Șerbănescu.
MAE este în legătură cu autoritățile italiene pentru a lua toate măsurile necesare în această situație.
Informația că o româncă se numără printre victimele exploziei de luni noapte din Viareggio fusese anunțată de cotidianul online "Affari Italiani", care cita autoritățile locale. Potrivit acestei surse, femeia era în vârstă de aproximativ 40 de ani și era îngrijitoarea unei bătrâne de 90 de ani, care a murit și ea în explozie.
17 persoane au murit în explozie, potrivit ultimului bilanț dat publicității de autorități și citat de presa italiană. Dintre acestea, cinci sau șase nu au fost încă identificate, iar o listă oficială a acestora nu există pentru moment.
Trei explozii violente, urmate de un incendiu, s-au produs luni seară, cu puțin timp înainte de miezul nopții, în gara situată în centrul orașului de pe coasta Liguriei, distrugând două imobile de locuințe. Alte cel puțin patru imobile au fost afectate.
Accidentul a fost provocat de deraierea unui vagon-cisternă dintr-un convoi de 14 vagoane ce transportau GPL (gaz petrol lichefiat).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9336 secunde