Premierul Slovaciei a fost împușcat. El a fost transportat la spital

417
Premierul Slovaciei a fost împușcat. El a fost transportat la spital - skynewsslovakiashooting6554898-1715780816.jpg

Articole de la același autor

Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat în orașul Handlova, unde avea loc o ședință de guvern, relatează presa slovacă. El a fost transportat la spital.


Parlamentul de la Bratislava urmează să se întrunească într-o ședință de urgență. Potrivit ultimelor informații din presa slovacă, Fico a fost împușcat în piept și în zona abdomenului. El a fost transportat cu elicopterul la spital, potrivit serviciilor slovace de urgență. Fico a fost nimerit de cel puțin două gloanțe, potrivit presei slovace. Ministerul de Interne a confirmat că a fost vorba despre o tentativă de asasinat.


Președinta Slovaciei, Zuzana Caputova, a condamnat atacul asupra lui Fico.


„Sunt șocată. Îi doresc lui Roberto Fico multă putere în acest moment critic pentru a se însănătoși”, a spus ea.


Fico urma să participe la o ședință de guvern, la un centru cultural din Handlova. Un reporter al publicației Denník N a relatat că a auzit mai multe focuri de armă și i-a văzut pe ofițerii de securitate ridicându-l de pe jos pe Fico și băgându-l într-o mașină. Potrivit martorilor de la fața locului, Fico a mers să-i salute pe oamenii aflați în fața centrului cultural, care îl așteptau, când s-au auzit mai multe focuri de armă. Fico a căzut apoi la pământ. Presupusul atacator a fost reținut de poliție. Poliția a izolat zona, căminul cultural în fața căruia a avut loc reuniunea a fost evacuat.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5056 secunde