Acuzând complicitatea PNL-PSD

Concurs Președintele constată că Meleșcanu face abuz în serviciu

399

Articole recomandate

"Îl avertizez pe ministrul Meleșcanu să respecte legea, pentru că se apropie de ceea ce înseamnă abuzul în serviciu", a spus astăzi șeful statului. Președintele Traian Băsescu a susținut o declarație de presă, la aeroportul "Henri Coandă", la revenirea din Georgia, unde a participat la ceremonia de învestire a lui Mihail Saakașvili în funcția de președinte.
Șeful statului român s-a referit la dosarele celor opt foști și actuali miniștri, pentru care a dat aviz de începere a urmării penale.
"Observ cu neplăcere că Guvernul, prin ministrul de Justiție, are ca obiectiv găsirea de motivații pentru a bloca cererea șefului statului către Parchet", a declarat Băsescu.
"Guvernul face greșeli din punctul de vedere al credibilității. Hoția și protejarea miniștrilor împotriva Justiției este unul din elementele care leagă Guvernul de PSD, în mod indiscutabil", a mai spus președintele.
"Aș vrea să limpezesc minciunile spuse de Meleșcanu. Președintele nu are dosarul cauzei, acesta se află la procuror", a clarificat Băsescu situația dosarelor pasate între minister și Cotroceni.
Referindu-se la verificarea dosarului profesional al Noricăi Nicolai, șeful statului a spus că avea obligația să facă acest lucru, pentru că, spre deosebire de cazul numirii Monicăi Macovei, Norica Nicolai nu a primit votul Parlamentului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9644 secunde