Prețuri promoționale la cea de-a 41-a ediție a "Tinimtex"

653
Înghesuială mare, ieri, în stațiunea Mamaia, cu ocazia deschiderii celei de-a 41-a ediții a Târgului de Îmbrăcăminte și Încălțăminte "Tinimtex", manifestare organizată de către Camera de Comerț, Indus-trie, Navigație și Agricultură Constanța și Romexpo. Astfel, deși mulți dintre producătorii prezenți la expoziție încă își amenajau standurile, încă de la primele ore ale dimineții, sute de constănțeni și-au făcut apariția în cele 12 locații ale târgului pentru a afla care sunt tendințele pentru această vară în materie de vestimentație, care mai sunt prețurile, dar și pentru a profita de ofertele promoționale puse la dispoziție de către participanți.
Oferta, una parcă mai bogată decât în celelalte ediții ale târgului, cuprinde articole de vestimentație pentru toate anotimpurile, de la tricourile și bluzele viu colorate, până la rochii de seară, haine de blană și piele, lenjerii de pat sau încălțăminte.

Prețuri promoționale
De asemenea, atractive sunt și prețurile, asta în ciuda faptului că printre cele 430 de firme participante se mai găsesc și unele care practică tarife care concurează cu cele ale magazinelor din oraș.
Printre cele mai atractive produse, din punct de vedere al raportului calitate-preț, sunt, așa cum era de așteptat, articolele de vară. Astfel, la capitolul tricouri, un produs care să fie în ton cu moda poate fi achiziționat la prețuri cuprinse între 15 lei și 30 de lei. La un tarif aproximativ apropiat, între 25 de lei și 65 de lei, se poate opta chiar pentru o bluziță de vară viu colorată.
O ofertă foarte bogată, care a surprins într-un mod plăcut doamnele și domnișoarele prezente ieri la târg este aceea de rochii și costume de seară, care mai de care mai elegante. Prețurile în acest caz sunt stabilite în funcție de eleganță. Astfel, doamnele mai puțin pretențioase, dar care doresc fie elegante și să își păstreze linia "office" pot opta pentru un costum din două piese, pe care vor plăti între 65 de lei și 80 de lei. De partea cealaltă, domnișoarele care încă mai visează la "regina balului" vor trebui să scoată ceva mai mult din buzunar, o rochie cu paiete, floricele și diverse împletituri, menite să atragă privirile bărbaților, putând ajunge chiar și până la 150 de lei.
De asemenea, surprinzătoare într-un mod plăcut este și oferta pentru bărbați, mult mai bogată decât în celelalte ediții ale târgului și la prețuri chiar foarte bune comparativ cu cele practicate în magazinele din centrul orașului. Astfel, un costum destul de elegant, format din sacou și pantalon, poate fi cumpărat chiar și cu 230 de lei, asta în condițiile în care un costum asemănător se comercializează în oraș la prețuri de cel puțin 600 de lei. La fel de atractivă este și oferta la cămăși, cel mai mic preț în cazul acestora fiind de 25 de lei. O altă afacere profitabilă poate fi făcută prin achiziționarea articolelor din piele. Spre exemplu, un palton de vară din piele se vinde chiar și la 400 de lei, în condițiile în care, numai o scurtă din piele costă între 400 și 500 de lei.
În ceea ce privește articolele de încălțăminte, nu prea există loc de afaceri, în sensul că oferta este aproape aceeași cu cea din magazinele constănțene iar diferențele de preț sunt nesemnificative.

Vara asta se poartă culorile vii
În paralel cu vizitarea standurilor, constănțenii care vor participa în perioada 14-18 mai la târg dar și reprezentanții firmelor expozante vor putea vizita și expoziția "Best Fashion Brand" pregătită de organizatori în colaborare cu Asociația de Modă și Design din România. "Best Fashion Brands aduce în spațiul său expozițional producători și creatori de modă din România, branduri românești cu colecții proprii care pun accent pe noutate, fiind în concordanță cu tendințele internaționale în modă", a declarat Liliana Turoiu Udrea, președintele asociației.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5587 secunde