Prima Doamnă a SUA consideră „crudă” campania opoziţiei republicane împotriva lui Hunter Biden

190
Prima Doamnă a SUA consideră „crudă” campania opoziţiei republicane împotriva lui Hunter Biden - 1-1705049793.jpg

Articole de la același autor

Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, a calificat ca fiind „crudă” campania opoziţiei republicane împotriva lui Hunter Biden, fiul preşedintelui american Joe Biden şi principala ţintă a conservatorilor în acest an electoral, relatează agenţia AFP.

„Cred că ceea ce îi fac lui Hunter este crud”, a declarat ea într-un interviu difuzat de canalul MSNBC. Interviul survine a doua zi după o audiere parlamentară consacrată lui Hunter Biden, care s-a transformat într-o dispută generală când fiul preşedintelui american şi-a făcut o scurtă apariţie surpriză.

Inculpat în două dosare de către justiţie, mai ales pentru fraudă fiscală, Hunter Biden, cu un trecut marcat de dependenţe, este acuzat de republicani că a făcut afaceri controversate în Ucraina şi China, folosindu-se de conexiunile şi numele tatălui său.

Miercuri, două comisii parlamentare au recomandat ca el să fie condamnat pentru obstrucţionarea prerogativelor de anchetă ale Congresului pentru că a refuzat să participe la o audiere cu uşile închise privind interesele sale financiare în străinătate. Hunter Biden a cerut o audiere publică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3355 secunde