Primarul New York-ului susține o relaxare a pedepselor pentru posesia de marijuana

169
Primarul orașului New York, Michael Bloomberg, a promis o serie de inițiative importante pentru ultima parte a mandatului său în fruntea orașului, printre care și relaxarea pedepselor pentru posesia de marijuana și interzicerea paharelor din polistiren, a relatat, vineri, AFP. 


Primarul cu trei mandate, care va părăsi în ianuarie anul viitor fotoliul pe care îl ocupă din 2002, a profitat de discursul său privind starea orașului de la Barclays Center, sediul echipei de baseball Brooklyn Nets, pentru a face un bilanț al mandatului.

În opinia sa, "Big Apple" (așa cum este numit New York-ul) "se comportă mai bine ca oricând", însă "mai avem mult de muncă și 320 de zile pentru a termina treaba. Toate zilele vor fi numărate pe ceasul primăriei", a declarat Michael Bloomberg.

Printre inițiativele anunțate de el, se numără și o relaxare a măsurilor luate împotriva posesorilor de marijuana.

"Acum, persoanele arestate pentru deținerea unor cantități mici de marijuana petrec des o noapte în arest. Vrem să schimbăm asta", a declarat el, precizând că "începând de luna viitoare, fiecare persoană care va prezenta un act de identitate și un certificat de garanție va fi eliberată imediat". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3409 secunde