Putin l-ar putea susține pe șeful Parlamentului de la Tiraspol în alegerile din Transnistria

695
Putin l-ar putea susține pe șeful Parlamentului de la Tiraspol în alegerile din Transnistria - vladimirputin-1309709167.jpg
Premierul rus Vladimir Putin în va susține pe Anatol Kaminski în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din Transnistria, ce vor avea loc în luna decembrie, potrivit NewsIn.

"Imagini cu premierul rus Vladimir Putin vor fi folosite în timpul campaniei prezidențiale din Transnistria în susținerea candidatului Anatol Kaminski. Decizia a fost luată în timpul întrevederii dintre Kaminski și conducerea rusă", scrie cotidianul economic Kommersant.

Potrivit publicației ruse, campania electorală nici măcar nu a început, dar autoritățile ruse au decis deja asupra "candidatului Moscovei". Rusia nu-l mai vrea pe Igor Smirnov în fruntea teritoriului separatist.

În prezent, candidatul pentru postul de președinte susținut de Kremlin este președintele Parlamentului transnistrean și liderul partidului Obnovlenie.

Acesta nu și-a anunțat deocamdată public intenția de a participa la alegeri, însă a reușit să aibă o serie de întâlniri cu oficiali ruși. În cursul acestor întâlniri ar fi fost elaborată strategia campaniei electorale, inclusiv utilizarea simbolurilor partidului de guvernământ din Federația Rusă, Rusia Unită, și imaginilor cu prim-ministrul rus, Vladimir Putin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8226 secunde