Război în UCRAINA: Președintele Petro Poroșenko va anunța în curând o încetare a focului în estul țării

1180
3
Război în UCRAINA: Președintele Petro Poroșenko va anunța în curând o încetare a focului în estul țării - crizapoliticadinucraina139074148-1403085448.jpg

Articole recomandate

Președintele ucrainean Petro Poroșenko a anunțat că va ordona "în curând" o încetare unilaterală a focului în estul țării, în cadrul planului său de pace al cărui scop este să pună capăt insurecției separatiste proruse.

"Planul de pace începe cu ordinul meu de încetare unilaterală a focului", a declarat președintele prooccidental citat de agenția Interfax-Ucraina.

"Imediat după aceea, vom primi susținere față de acest plan prezidențial din partea tuturor participanților (implicați în conflict). Totul se va desfășura foarte rapid" , a adăugat Poroșenko.

Acest anunț intervine după ce Kremlinul a anunțat marți seara că președintele rus Vladimir Putin a discutat cu omologul său ucrainean despre o eventuală încetare a focului, în timp ce doi jurnaliști ruși au fost uciși în estul separatist al Ucrainei.

În planul său de pace, președintele ucrainean i-a cerut, de asemenea, președintelui Putin să recunoască oficial noua conducere a țării după înlăturarea administrației proruse, la sfârșitul lui februarie.

Poroșenko a promis, de asemenea, miercuri, amnistie pentru "cei care vor depune armele și pentru cei care nu au comis infracțiuni grave".

Insurecția prorusă s-a soldat cu cel puțin 320 de morți începând cu 13 aprilie, când a fost lansată o operațiune militară ucraineană, scrie Mediafax.

Comentează știrea

????????
23 iunie 2014
????????

?????????:http://www.cheapwatchcopy.com/cs-rolex.html ??????????????:http://www.cheapwatchcopy.com/cs-gagamilano.html ??????:http://www.cheapwatchcopy.com/cs-omega.html ???????? http://www.cheapwatchcopy.com/

Learn More Here
19 iulie 2014
Learn More Here

hermes bags replica china Stiri Actual : Război în UCRAINA: Președintele Petro Poroșenko va anunța în curând o încetare a focului în estul țării | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Learn More Here http://metallinonferrosi.eu/menu/flash/6ad0d29453764d07a99459159b166e9f.asp

Highly recommended Webpage
20 iulie 2014
Highly recommended Webpage

replica hermes birkin 40cm Stiri Actual : Război în UCRAINA: Președintele Petro Poroșenko va anunța în curând o încetare a focului în estul țării | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Highly recommended Webpage http://mystikkensverden.gazeebo.dk/db/db/e6cce41c627d4afe96d244dfdac2dfc0.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7724 secunde