Reacţia lui Babasha, după ce a fost huiduit la concertul Coldplay: "Nu mă așteptam să fie chiar atât de rău"

1822
Reacţia lui Babasha, după ce a fost huiduit la concertul Coldplay:
Interpretul de manele Babasha, huiduit la concertul Coldplay de miercuri seara de pe Arena Națională, a anunțat că va cânta în deschiderea trupei și la concertul de joi seară. Pe pagina sa de Instagram a venit şi prima reacţie, după ce unii l-au huiduit, iar alţii l-au apreciat:



„Vă salut pe toți. Sunt Babașa și aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Deși nu sunt în măsură să intru în discuții, tocmai fiind centrul atenției acum, nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva și nici nu sunt în măsură să vorbesc despre asta. Las oamenii la bunul lor plac să judece situația cum trebuie. Dar ceea ce trebuie să spun este că, pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, pentru cel de pe 12 și pentru cel de mâine, de pe 13. Ei s-au uitat în topurile muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal au contactat impresarii mei. M-am trezit deodată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim de un alt nivel, de un cu totul și cu totul alt nivel. Indiferent de toate huiduielile din lume, eu tot aș fi acceptat, pentru că așa ceva este o dată în viață.

Iar pentru cunoștința voastră, am avut chiar și o probă de sunet înainte, că așa este normal, cu Chris Martin personal și i-a plăcut foarte tare de mine. Nu mă așteptam în viața mea să fie, mă așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de rău. Vă mulțumesc și în primul rând vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Nu mă așteptam, deci sunt niște persoane la care nu mă așteptam în viața mea să-mi ia apărarea pe acest subiect și vă mulțumesc din toată inima mea și vă doresc tot binele din lume.

Eu sunt doar un puști de 20 de ani care chiar muncește zi și noapte pentru un vis, indiferent că cânt manele. Indiferent că pentru cine nu înțelege încă treaba asta, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine. Doar pentru cei care nu înțeleg muzica cu adevărat, atât pentru că, uitați, străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază. Vă mulțumesc din toată inima mea. Lăsăm oamenii să judece situația cum a fost și mai mult de atât nu pot să vorbesc. Eu vă mulțumesc de prezență, mulțumesc tuturor și de huiduieli și de orice reacție posibilă. Atât vă mai anunț că mâine urmează un show și mai și. Vă pup și mulțumesc încă o dată pentru tot, atât rău cât și bine”, a transmis Babasha, pe Instagram.




foto: Antena3CNN


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3784 secunde