REALITATE ÎNFIORĂTOARE! Zeci de mii de ucraineni, răpiți și duși în lagăre înființate de Rusia!

174
REALITATE ÎNFIORĂTOARE! Zeci de mii de ucraineni, răpiți și duși în lagăre înființate de Rusia! - yjg3y2qwodkzmmu2zmziztkwndgzyjgz-1648460141.jpg

Articole de la același autor

Rusia ar fi construit "tabere de filtrare" pe coasta de sud-est a Ucrainei, unde ar aduce forțat mii de ucraineni cărora le-ar lua pașapoartele, înainte de a-i trimite în diferite zone îndepărtate din Rusia. În mai multe imagini din satelit se văd zeci de corturi albastre și albe instalate într-o tabără ridicată în localitatea de coastă Bezimenne, în Donețk, controlat de separatiști, la mică distanță de Mariupol. Aceste imagini sugerează că Rusia pare să acționeze în Ucraina ca în Cecenia.


Imaginile din satelit, obținute de I News, vin pe fondul afirmațiilor din partea autorităților ucrainene că zeci de mii de oameni sunt răpiți din orașul asediat Mariupol și mutați cu forța peste granița cu Rusia.


Imaginile arată aproximativ 30 de corturi albastre și albe ridicate într-o tabără pe locul unei foste piețe din satul de coastă Bezimenne, în Donețk.  Sunt primele imagini din satelit care arată că Rusia ar fi construit, așa cum a făcut în Cecenia, "tabere de filtrare" în interiorul Ucrainei, scrie digi24.ro


Primarul Mariupolului, Vadim Boychenko, a declarat că trupele ruse au deportat din Mariupol cu forța, în lagăre, 6.000 de rezidenți, inclusiv femei și copii.


"Ocupanții îi forțează pe oamenii deja epuizați de război să se urce în autobuze. Sunt, de asemenea, informații conform cărora ocupanții ruși confiscă pașapoartele oamenilor și alte documente de identitate ucrainene. Oamenii deportați sunt mai întâi duși în așa-numitele lagăre de filtrare, de unde sunt trimiși în diferite orașe îndepărtate din Rusia", a spus primarul într-un mesaj Telegram.


El a adăugat că autoritățile locale întocmesc de urgență o bază de date cu cei care ar fi fost luați forțat.


Avertismentul primarului vine după ce ambasadorul SUA la ONU a spus că există "informații credibile și tulburătoare" că forțele ruse creează liste de ucraineni pentru a fi trimiși în lagăre sau uciși.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.816 secunde