Astăzi, la Constanța, de la ora 18, FC Farul - Politehnica Iași

"Rechinii" joacă pe prime duble

334
Pentru a-și motiva suplimentar jucătorii la partidele cu Poli Iași și Gloria Bistrița, conducerea Farului a hotărât să dubleze primele de joc la aceste confruntări. Antrenorul Ion Marin crede că cele două meciuri sunt foarte importante pentru "rechini", dar nu capitale.

Ajunsă pe loc retrogradant, cu -11 la "adevăr", Farul susține, astăzi și marți, 7 aprilie, două meciuri de o importanță deosebită, cu Poli Iași, acasă, și cu Gloria Bistrița, în deplasare, formații cu care "rechinii" se luptă pentru evitarea retrogradării.
"Pentru aceste partide, care eu cred că sunt foarte importante pentru Farul, dar nu capitale, conducerea clubului a luat măsuri speciale de mobilizare a jucătorilor, oferind prime duble. Șefii grupării vor să creeze o stare de spirit cât mai bună la cele două confruntări. La Farul, s-a declarat mobilizarea totală, prin încurajări și susținere financiară foarte puternică. Mizăm pe forța grupului. Trebuie să strângem rândurile și să fim uniți. Dacă vom avea atitudine, concentrare, vom fi echilibrați și vom interpreta fără cusur ambele faze ale jocului, cu luciditate și foarte mult suflet, avem mari șanse să batem Poli Iași", a declarat Ion Marin, antrenorul principal al Farului.
Miercuri după-amiază, lotul Farului a avut o întâlnire la club cu Gheorghe Bosînceanu, președintele Consiliului Director al grupării. Dacă vor câștiga cu Poli Iași, "rechinii" vor primi câte 2.000 de dolari, iar pentru un succes la Bistrița vor fi răsplătiți cu câte 4.000 de dolari.
"Săpăligă" a declarat că ar fi mulțumit și cu patru puncte în cele două meciuri (trei cu Iași, unul cu Gloria).
"Nu ne este frică de niciuna dintre cele două echipe. Am mai trecut prin asemenea momente. Suntem pregătiți de luptă. Vrem trei puncte cu Iașiul, iar apoi să încurcăm Bistrița. Susținem trei meciuri în opt zile (cu Poli Iași, Gloria și Steaua). Prin eforturi ale clubului și ale patronului, am alcătuit un program special de deplasare, pentru a acoperi cât mai bine, mai rapid și mai comod aceste distanțe", a mai spus tehnicianul constănțean, care va miza în continuare pe un sistem de joc 4-4-2.
***
"Mizăm pe sprijinul publicului și la partida cu Poli Iași. I-am avut pe fani de partea noastră și până acum. Îi invităm să aibă răbdare și să ne ajute să trecem de aceste momente grele. Trebuie să fie convinși că, meci de meci, facem totul pe teren pentru a câștiga".
Ion Marin, antrenor principal Farul
***
"Nu mă pot hazarda să afirm că meciul Poli Iași - Gloria Bistrița 1-0 a fost blat, cum au afirmat unii. Ce înțelegere, s-au întâlnit două echipe avide de puncte. Iar în repriza secundă Bistrița a dominat categoric, însă nu a reușit să marcheze. În meciurile cu U Craiova și Gloria, ieșenii au câștigat șase puncte imense, dar cu șansă"
Ion Marin, antrenor principal Farul
***
Echipa probabilă a Farului: 1. Curcă - 77. Mățel, 23. Pătrașcu, 4. Rastovac, 5. Vukomanovic - 7. Băcilă, 11. Larie, 20. Rusmir, 18. Voiculeț - 13. Chico, 9. Alibec.

Arbitrează Alexandru Deaconu (București); asistenți, Nicolae Megheșan (Tg. Mureș), Bogdan Velicu (București); rezervă, Ionică Serea (Focșani); observatori, Marius Cheregi, Alexandru Popescu (ambii, din București).

Meciul începe la ora 18 și este transmis în direct de GSP TV. Biletele costă 5 lei (la peluze) și 10 lei (la tribunele I și II). În sectorul 49 al peluzei a II-a (cea cu tabela de marcaj), elevii și studenții au acces liber.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5249 secunde