FC Farul - Universitatea Craiova, în prima etapă a returului Ligii I

"Rechinilor" nu le place prazul

369
Concentrarea maximă și luciditatea. Două elemente care ar putea face diferența în partida dintre FC Farul și Universitatea Craiova, meci extrem de important în lupta pentru evitarea retrogradării.

Fotbaliștii de la FC Farul sunt deciși să nu mai scape printre degete puncte pe teren propriu, mai ales în partidele cu echipele aflate în subsolul clasamentului. Dacă, la meciul cu Poli Timișoara, "rechinii" au plusat la capitolele hărnicie, efort, angajament total și organizare, contra Universității, concentrarea maximă și luciditatea pot fi elementele care să conducă la victoria Farului.
"Îmi doresc ca echipa să aibă același nerv, aceeași determinare, dar să scăpăm de precipitare. Sunt convins că vom avea continuitate în evoluțiile bune și vom câștiga toate cele trei puncte", a declarat antrenorul principal Ion Marin.
Despre adversar, "Săpăligă" spune că Universitatea este în progres. "Craiova are un joc în creștere, mi-a plăcut cum a evoluat la Piatra Neamț, iar Ceahlăul s-a impus cu mult noroc. Este o echipă cu fotbaliști buni, care joacă într-un sistem 4-4-2, cu Tănasă și Costea în atac, pe care trebuie să îi anihilăm. Nu sunt de neglijat nici flancurile, de unde Velcovici, Rose, Dănănae sau Prepeliță pot crea pericol", a explicat tehnicianul Farului.
Ion Marin este de părere că scorul din tur (0-4) "a fost unul mincinos, care a făcut mult rău echipei oltene. Partidele care au urmat au dovedit că acel scor nu a fost adevărat. După meciul acela, ei au declarat că vor câștiga titlul, dar s-a văzut că realitatea a fost alta".
Pentru meciul cu Universitatea Craiova, programat sâmbătă, de la ora 17.15 (în direct la Național TV), Ion Marin ar putea folosi următoarea formulă de start: Curcă, Băcilă, Șchiopu, I. Barbu, Maxim, Voiculeț, Pătrașcu, Todoran, Gerlem, Guriță, Nanu.
Portarul George Curcă este de părere că Farul are resursele necesare pentru a învinge Craiova: "E primul meci pe care trebuie să îl câștigăm neapărat și să dăm cât mai multe goluri, să ne mai spălăm din păcate. Sper să nu iau niciun gol și să marcăm cât mai multe. Echipa a avut mult ghinion, dar acum e pe un drum bun".
Suporterii așteaptă o victorie, iar "rechinilor", cărora nu le place prazul oltenesc, le stă în putere să aducă bucuria în tribune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6733 secunde