Record pentru Apple: Vânzări de trei milioane de iPad-uri în trei zile de la lansarea noilor versiuni

153
Record pentru Apple: Vânzări de trei milioane de iPad-uri în trei zile de la lansarea noilor versiuni - apple-1352130017.jpg
Apple a vândut 3 milioane de iPad-uri în trei zile de la punerea în vânzare a celei de-a patra generații a tabletei și a iPad mini, pentru care a epuizat practic stocurile, dublând recordul înregistrat la lansarea precedentă.

 "Am stabilit un nou record în weekend-ul de după lansare și practic am vândut toate aparatele iPad mini. Lucrăm din greu pentru a satisface cererea incredibilă" , a declarat directorul general al Apple, Tim Cook.

Recordul precedent a fost stabilit în luna martie, când Apple a vândut în weekend-ul după lansarea generației a treia de iPad 1,5 milioane de modele Wi-Fi, relatează MarketWatch.

Tabletele iPad mini și generația a patra de iPad cu ecran retină sunt disponibile în 34 de țări, între care SUA, Australia, Canada, Franța, Germania, Hong Kong, Japonia, Coreea de Sud, Marea Britanie, precum și în România. Ulterior, tabletele vor putea fi cumpărate și în alte țări, inclusiv în China.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3569 secunde