Regele Charles al III-lea, diagnosticat cu cancer. Palatul Buckingham a făcut anunțul

464
Regele Charles al III-lea, diagnosticat cu cancer. Palatul Buckingham a făcut anunțul - regele-charles-cancer-1707157665.jpg
Regele Carol al III-lea al Marii Britanii a fost diagnosticat cu o formă de cancer, a anunțat luni Palatul Buckingham într-un comunicat.
O sursă regală a precizat că nu este vorba de cancer de prostată, așa cum unii ar putea să presupună "incorect" în urma diagnosticului său separat de prostată.


Regele Carol a fost externat dintr-un spital din Londra la 29 ianuarie 2024, după ce a urmat un tratament pentru o prostată mărită. Regele a petrecut trei nopți la London Clinic - un spital privat de lângă Regent's Park - și s-a spus anterior că "se simte bine" în urma procedurii pentru prostată.


Sursa regală a adăugat că regele s-a întors de la Sandringham, Anglia, luni dimineață, pentru a începe tratamentul ambulatoriu la Londra.


"În timpul recentei proceduri spitalicești a regelui pentru mărirea benignă a prostatei, a fost observată o problemă îngrijorătoare. Testele de diagnosticare ulterioare au identificat o formă de cancer.
Majestatea Sa a început astăzi un program de tratamente regulate, timp în care a fost sfătuit de medici să amâne îndatoririle publice. Pe parcursul acestei perioade, Majestatea Sa va continua să se ocupe de treburile de stat și de actele oficiale ca de obicei.


Regele este recunoscător echipei sale medicale pentru intervenția lor rapidă, care a fost posibilă datorită procedurii sale recente din spital. El rămâne pe deplin pozitiv în ceea ce privește tratamentul său și așteaptă cu nerăbdare să revină cât mai curând posibil la îndatoririle publice complete.
Majestatea Sa a ales să împărtășească diagnosticul său pentru a preveni speculațiile și în speranța că poate ajuta la înțelegerea publică a tuturor celor din întreaga lume care sunt afectați de cancer”, se arată în declarația integrală a Palatului Buckingham.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1034 secunde