Regele Charles al III-lea mesaj pentru români înainte de încoronare

1453
Regele Charles al III-lea mesaj pentru români înainte de încoronare - regele-1683301839.jpg

Articole de la același autor

Regele Charles al III-lea a făcut o baie de mulțime chiar în locul în care vor avea loc mâine ceremoniile de încoronare. A fost așteptat de mii de oameni, unii dintre ei instalați chiar cu corturile de mai mult timp pentru a vedea momentul.


Charles a fost întâmpinat cu urale de public. Regele a coborât din mașină și a mers pe o parte a Mall-ului, în timp ce Prințul William și prințesa Kate au mers pe cealaltă parte a drumului, pentru a saluta mulțimea.
Charles s-a oprit să stea de vorbă cu oamenii și a glumit cu ei. Înainte de încoronare Regele Charles al III-lea a transmis românilor, că nu va uita niciodată țara noastră.


Aflat în mulțime, Regele Charles al III-lea a fost întrebat de reporterul ProTv dacă are un mesaj pentru România. Majestatea Sa s-a arătat extrem de bucuros atunci când a auzit de țara noastră.


„Aaa, România!”, a exclamat Majestatea Sa, regele Charles al III-lea.


Gânduri foarte speciale! Cred că sunt 25 de ani de când am fost prima oară...Nu voi uita niciodată”, a spus regele Charles pentru știrile ProTv.


Sâmbătă procesiunea de încoronare va începe de la Palatul Buckingham când Regele și Regina aflați în caleașca Jubileului va merge spre Westminster Abbey pentru a fi unși suverani ai Regatului Unit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5266 secunde