Reguli dure pentru cei care vor să intre în SUA. Pe români îi așteaptă vremuri grele

329
Reguli dure pentru cei care vor să intre  în SUA. Pe români îi așteaptă vremuri grele - regulidurecalatoriesua-1491391749.jpg

Articole recomandate

Administrația condusă de Donald Trump se gândește să impună reguli draconice pentru intrarea în Statele Unite. 


Străinii vor fi nevoiți să-și dezvăluie contactele din telefon și parolele de la rețele precum Facebook și Twitter, potrivit unor surse citate de Wall Street Journal. 


Donald Trump vrea să schimbe regulile de intrare în Statele Unite. Între altele, străinii vor fi nevoiți să-și dezvăluie contactele din telefon, parola de la Facebook și să treacă un test ideologic.


Aceste criterii se vor aplica și cetățenilor din țări aliate Statelor Unite ale Americii, precum Germania și Franța.


Românii și cetățenii altor țări care nu sunt incluse în programul Visa Waiver vor fi supuși unor interviuri mai complexe decât până acum, potrivit aceluiași proiect citat de Wall Street Journal.


Donald Trump vorbea încă din campanie despre schimbarea legii imigrației și aplicarea a ceea ce el numea "verificare extremă".
"În timpul Războiului Rece exista un test ideologic (la intrare în SUA - n.r). A venit timpul să dezvoltăm un nou test în fața amenințărilor din prezent. Eu îi spun verificare extremă", explica Trump în august 2016. 


Până în prezent, Donald Trump a semnat două ordine executive care le interzice cetățenilor din șapte, respectiv șase țări majoritar musulmane să intre pe teritoriul american. Ordinul a fost suspendat de fiecare dată de judecători. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5289 secunde