REVOLUȚIE ÎN UCRAINA. Lupte cu muniție de război: 50 DE MORȚI!

234
1
REVOLUȚIE ÎN UCRAINA. Lupte cu muniție de război: 50 DE MORȚI! - 6504371afpmediafaxfotolouisagoul-1392891780.jpg

Articole recomandate

La mai puțin de 12 ore de la armistițiul anunțat de președintele Viktor Ianukovici, tensiunile au explodat iarăși la Kiev. Noi confruntări au izbucnit între protestatarii care cer demisia președintelui și forțele de ordine, acestea din urmă fiind împinse de pe pozițiile ocupate marți noapte și miercuri dimineață în Piața Independenței. Kyivpost.com anunță cel puțin 35 morți. Zeci de oameni au fost răniți și 50 de polițiști au fost luați prizonieri de manifestanți. În piață se folosește muniție de război, anunță jurnaliștii aflați la fața locului.


Protestatarii au împins forțele de ordine de pe pozițiile ocupate de aceștia în Piața Independenței în noaptea de marți spre miercuri. Parlamentul și Guvernul sunt evacuate, scrie Realitatea.


Protestatarii ucraineni au determinat, astazi, forțele de securitate să se retragă din Piața Independenței din Kiev, în timp ce poliția susține că 20 dintre agenții săi au fost răniți, relatează Russia Today, citată de Mediafax.


Potrivit surselor oficiale, polițiștii ar fi fost împușcați în timp ce încercau să controleze mulțimea formată din aproximativ 3.000 de protestatari.


Confruntările dintre protestatari și polițiști s-au reluat joi dimineața la Kiev. Manifestanții au dat foc mai multor pneuri, iar fumul gros a invadat toată piața. În plus, aceștia au aruncat cu cocteiluri Molotov în polițiști, care au răspuns cu fumigene, grenade asurzitoare și gloanțe de cauciuc, susține Ministerul de Interne de la Kiev, citat de Itar-Tass, în pagina electronică.


"Se trag focuri de armă în poliție din clădirea Conservatorului care domină Piața Independenței", precizează serviciul de presă al Ministerului de Interne. Clădirea este ocupată de manifestanți.


Comentează știrea

fake vs authentic hermes birkin
10 mai 2014
fake vs authentic hermes birkin

hermes scarf in paris Stiri Actual : REVOLUȚIE ÎN UCRAINA. Lupte cu muniție de război: 50 DE MORȚI! | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online fake vs authentic hermes birkin http://bybusklubben.dk/gallery/fake-vs-authentic-hermes-birkin-4517.html

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Februarie 2014
Stire din Actual : ACORD LA KIEV!
Pagina a fost generata in 0.4916 secunde