Russell Crowe va fi recompensat cu un Glob de Cristal la Festivalul de Film de la Karlovy Vary

155
Russell Crowe va fi recompensat cu un Glob de Cristal la Festivalul de Film de la Karlovy Vary - rusell-1683303223.jpg

Articole de la același autor

Actorul Russell Crowe va fi recompensat cu un Glob de Cristal pentru contribuţii artistice deosebite aduse industriei cinematografice la cea de-a 57-a ediţie a Festivalului de Film de la Karlovy Vary, care se va desfășura în perioada 30 iunie - 8 iulie, informează revista americană Variety.


Actorul neozeelandez, premiat cu Oscar, îşi va etala şi talentul muzical alături de trupa sa, Indoor Garden Party, care va susţine un concert în seara de deschidere a prestigiosului festival organizat în Republica Cehă. Totodată, organizatorii evenimentului au anunţat vineri că actorul american Johnny Depp va apărea în trailerul festivalului, care va fi lansat în timpul ceremoniei de deschidere.


Russell Crowe, care s-a născut în Noua Zeelandă dar s-a mutat în Australia în perioada copilăriei, şi-a început cariera de actor la vârsta de şase ani, lucrând în teatru şi televiziune. În 1989, a început să joace şi în filme australiene.


În 2001, Russell Crowe a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal după ce l-a interpretat pe generalul roman Maximus în filmul „Gladiator”, regizat de Ridley Scott. În anul următor, a primit cea de-a treia nominalizare la Oscar şi a câştigat primul Glob de Aur şi primul său premiu BAFTA pentru interpretarea unui geniu al matematicii, John Nash, în pelicula „A Beautiful Mind”, regizată de Ron Howard.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Aprilie 2018
Stire din Actual : DIVORȚ BOMBĂ ÎN LUMEA MONDENĂ!
Pagina a fost generata in 0.3819 secunde