Șapte pasageri care aveau locuri rezervate la Wizz Air nu au urcat în avion

4829
2
Șapte pasageri care aveau locuri rezervate la Wizz Air nu au urcat în avion - coadablueaircheckincph800x445-1681149818.jpg

Articole de la același autor

Mare atenție când plecați în călătorie cu avionul. 


Șapte pasageri care așteptau la rând pentru un zbor Wizz Air de la București la Milano n-au mai urcat în avion. Unul dintre ei, deși avea rezervare cu loc, rămăsese printre ultimii la coadă pentru a nu se înghesui. Unele companii aeriene apelează la procedura de „overbooking”, altfel spus vând mai multe bilete decât numărul locurilor disponibile, informează ProTv.


Procedura este legală și reglementată la nivel european, însă mulți călători nu știu că dacă rămân ultimii la coadă pentru îmbarcare, riscă să nu mai urce în avion. În astfel de cazuri, compania aeriană trebuie să ofere despăgubiri și un nou bilet, pentru a ajunge la destinație, dar nu se întâmplă mereu așa.



Comentează știrea

Pacaleala
10 aprilie 2023
Legea si Banul

Prosteala e si asta o practica la nivel international. Banii se recupereaza mai rapid(companie cu practici decente) sau in timp (lege ... cel putin teoretic, teparul poate da faliment, etc). Pt. mine mai grav ar fi timpul pierdut inutil, nu banul e "neaparat" esentialul ci prezenta la data si ora. Cu companii mai mari, acolo mai mult ca sigur au implementate si bune practici (amiabil recuperezi banul, poate si un bonus dar la timp ...). Cu Tarom-ul nostru, la mine a mers amiabil pt. recuperare integrala de calatorie neefectuata (biletul prevede si, etc). Altfel, foarte greu ieftin si bun, in mod mai practic cit dai poate de multe ori prea scump pt. nimica.

Mara
11 aprilie 2023
Vigilent

Nenea Pacaleala ce-ai fumat?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4514 secunde